ZORBA STREETFOOD ARNHEM

ZORBA STREETFOOD ARNHEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 229 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zorba Streetfood Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 9:31 Het teennagels niet heel veel smaak. Ik kon op voorhand ook niet goed zien dat er frietjes in de wraps zaten. Ik zou hier niet nogmaals bestellen.
15 mei 2022 om 21:05 Eten was lekker. Er was een klein probleempje met mijn bestelling, maar dit is top opgelost!
13 mei 2022 om 20:01 Vriendelijke bezorger, bezorgtijd ook netjes! Zeer tevreden
5 mei 2022 om 9:27 Altijd lekker eten hier.. fan van de burrito's. Bezorging is alleen wat prijzig
2 mei 2022 om 22:48 Duurde belachelijk lang voor zo’n sneue salade. Ijsberg sla, kip en maïs. Mexican cowl was prima alleen niet wat je verwacht na langer dan een uur te wachten.
13 apr 2022 om 19:30 Heerlijk eten!!!
8 apr 2022 om 21:11 We hebben hier voor het eerst besteld en geen idee wat we konden verwachten qua hoeveelheid. De Wrappini met kip was erg lekker en genoeg. Greek Special ook prima, verse ingrediënten. Opmerking erbij gelezen, top! Hier bestellen wij nog een keer :)
7 apr 2022 om 7:03 Wraps zijn goed gebakken en goed belegd met verse ingrediënten. Gaan we zeker nog een keer bestellen.
22 mrt 2022 om 15:37 zo Lekker!!
20 mrt 2022 om 20:38 Vanaf het moment dat de bezorger vertrok bij zorba duurde het ruim 30 minuten voor hij er was. Dit zou 15 minuten zijn volgens de tracker. Vervolgens kon hij het juiste huis jiet vinden in de flat en moest ik hem komen zoeken.
9 mrt 2022 om 12:04 Vond ditmaal de kip enchilada wat minder. Brokken kip en naar mijn smaak teveel groente. Die met gehakt was geweldig. Crunchwrap en taco was ook prima. Bezorger ook weer snel en erg vriendelijk.
5 mrt 2022 om 23:09 We waited one hour before calling the restaurant. When we called, the guy told us that the order was already on its way and it was the delivery guys fault, which was a lie because the order hadn’t left the restaurant yet. I don’t like liars.