ZORBA STREETFOOD ARNHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zorba Streetfood Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 11:54 Food was delicious. Ordered chicken bowl and pita gyros, and both were tasty and fresh! The avocado in the bowl can probably be skipped, as it is the second time the avocado does not taste well. Delivery took a long time, but that was informed about.
30 mei 2024 om 19:39 Late bezorging eten was koud. De helft miste en telkens opgehangen toen we belde om na te vragen hoe we dit gingen oplossen, erg asociaal.
26 mei 2024 om 21:19 Anderhalf uur later kwam ons soppige eten binnen. Alles was doorweekt en slap. Order was ook niet correct, had ingrediënten erin waar ik niet om had gevraagd. Eerste en laatste keer.
18 mei 2024 om 20:52 Lekker maar mag sneller
11 mei 2024 om 20:17 Tasty and on time, one thing that I can be picky about is distribution of the ingredients inside the burrito, sauce was only on one end, but it was easy to fix.
28 apr 2024 om 21:16 Wel ontvangen, maar later dan ik dacht. Zag dat 1 uur later 20:00 uur nog niet had ontvangen en zag dat het restaurant toen gesloten was. Wist niet of de bestelling nog zou komen.
8 apr 2024 om 10:32 The chicken and avocado in the bowl were not good. The veggies were tasty! Delivery was fast.
3 apr 2024 om 22:25 Het was koud en smaakloos
2 apr 2024 om 13:11 Quesadilla was heerlijk - maar het duurde ontzettend lang voordat hij geleverd werd! Bijna anderhalf uur, en dat terwijl de zaak op 10 minuten afstand zit. Dat was vervelend.
29 mrt 2024 om 20:44 Het was even lekker als je het bij zorba zelf eet
23 mrt 2024 om 10:38 Eten was koud druipte van het vet. En pita gyros zat veel sappigefriet door het vet in en weinig vlees tatziki smaakte nergens naar we hebben het eten weggegooid
11 mrt 2024 om 17:37 Formaat pizza onder de maat tov de prijs. Greek buritto goor. Slecht vlees geen feta (wel gevraagd) geen tzaiki (wel gevraagd) schandelijk voor bijna 27,50 euro mij zien jullie niet meer